Kursevi

KURS ZA KOZMETIČARE traje 3 meseca ,  časovi se organizuju 2 puta nedeljno po 3 sata i rade se u grupi od najviše 6 polaznika, kako bi svi bili aktivni tokom edukacije.Obuka obuhvata pre svega teorijski deo koji uključuje  učenje dermatologije, odnosno anatomije lica i to počevši od kostiju i mišića lica, limfnog i arterijskog sistema, preko kože i promena na koži…Ostali deo obuke radi se praktično, a taj deo , polaznici rade jedni na drugima sa aparatima i preparatima iz salona.Obuka uključuje sve vrste tretmana lica, laseroterapiju,elektroforezu, depilaciju lica i tela  toplim i hladnim voskom.
Ovo je zapravo osnovni kurs za osobe koje žele da se bave ovim poslom.
Nakon završene obuke, polaznici polažu stručni ispit i stiču zvanje kozmetičara , a sa tom diplomom mogu da otvore svoj salon, da rade u nekom drugom salonu ili u inostranstvu.

KURS PROFESIONALNE ŠMINKE traje 30 časova raspoređenih u mesec dana. Radi se u grupi, gde polaznici rade jedni na drugima.Uči se pre svega teorijski deo po metodi najboljeg šminkera Italije – Romea Gorle ,a onda i praktični ,gde polaznici, koristeći profesionalnu šminku iz salona,uče dnevnu , večernju ,scensku,glamuroznu šminku.Nakon završene obuke ,polaže se stručni ispit i dobija sertifikat priznat u zemlji i inostranstvu.
Pogledati članak   – Šta podrazumevaju kursevi za šminkere

KURS ZA MANIKIRE obuhvata klasičan manikir, sređivanje ruku i pre svega prirodnih noktiju i zanoktica , a zatim nadogradnju noktiju tipsama i očuvanje prirodnih noktiju gelom, izlivanje noktiju gel tehnikom u frenč i klasičnoj varijanti. Sve vrste ukrašavanja noktiju, takozvani NAIL ART.Kurs traje 30 časova, radi se u grupi, a polaznici rade jedni na drugima. Nakon završene obuke, polaže se stručni ispit koji omogućava otvaranje sopstvenog salona ili rad u nekom drugom salonu.

Pročitajte više o kursevima za manikire

Sertifikat je priznat i u našoj zemlji i u inostranstvu.

Svi kursevi se odrzavaju u Nišu u kozmetičkom salonu “Studio Maca” – Nis

 

Za više informacija pozovite nas

069/11-66-340

Radno vreme : 10:00 – 21:00 h

.